Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович дарує памперси

П'ятниця, 13 серпня 2004, 16:53
Керівник Львівського штабу Януковича Олексій Радзієвський привітав одну із сімей Львівщини з народженням четвертої дитини

Сім'ї Блажевських керівник штабу Януковича подарував візочок та набір памперсів, а також телевізор.

Як повідомляє інтернет-видання "КуПол", у врученні подарунків також брав участь директор львівської філії "Укртелекому" Дмитро Мельник.

Медичному закладу, в якому появився на світ малюк, було подаровано комплект медичного обладнання Бориславського заводу радіоелектронної апаратури "Рема", а місцевому пологовому будинку – пральну машину-автомат.

Батьки новонародженої дитини висловили слова подяки, а сина вирішили назвати в честь нинішнього прем’єра Віктором.

"Виявляється, технологи кандидата від влади вирішили не зупинятися на досягнутому і розвивати "сімейні" технології далі", - зазначає видання.

Нагадаємо, що раніше Янукович привітав з одруженням молодят із села Кореличі Перемишлянського району Львівщини та подарував їм телевізор.

Також Янукович під час перебування у Кривому Розі особисто поздоровив три пари молодят, які одержали від нього подарунки. Янукович також сфотографувався з ними і розписався у весільних альбомах.

Як відомо, з памперсами пов'язана одна з подій у політичній кар'єрі Януковича. Після подій 31 жовтня у Донецьку, коли групами п'яних молодиків було зірвано з'їзд "Нашої України", Янукович порадив політикам, не задоволених таким прийомом, запасатися памперсами.

Читайте також:

Молодята, які хочуть отримати телевізор, можуть звертатися до Януковича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування