Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук дозволив чиновникам агітувати за Януковича

П'ятниця, 13 серпня 2004, 18:36
Адміністрація президента не згодна, що чиновники не можуть агітувати за кандидатів у президенти, навіть якщо це заборонено законом.

"Чи позбавляє закон про вибори конституційного права мати власні переконання та публічно їх висловлювати, обирати й бути обраним? А обирати – значить агітувати за того співвітчизника, чия програма відповідає моїм переконанням", - заявив заступник глави АП Василь Базів.

"Хто має права забрати в мене ці громадянській права? Тільки в Україні цей жупел адмінресурсу доведений до повного абсурду, а часом і маразму!", - додав Базів.

"У США хіба посадові особи-члени Республіканської партії не ведуть роботи за свого кандидата-нинішнього президента? Якби вони не вели, то їх позвільняли б з роботи! Бо вони в команді й мають працювати на її перемогу", - також упевнений він.

В Україні ж, вважає Базів, "повна профанація". "Коли ставиться питання про відпустку прем'єр-міністра – кандидата в президенти. Не смішіть людей!"

"Я розумію, що було б легко, якби вся влада пішла у відпустку чи полетіла на Місяць! От тоді було б легко в неї виграти. Ні. Як у влади, так і у опозиції є переваги їхнього становища. І кожна зі сторін буде використовувати свої переваги", - запевнив заступник Медведчука.

"Ніхто без бою здаватися не буде!", - також наголосив він.

Водночас заступник глави АП попередив: "Українське суспільство і діючий президент не допустять, щоб постом президента хто-небудь заволодів незаконним шляхом".

"Українська Правда"

Читайте також:

Чи порушує Янукович закон під час агітації?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування