Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу подарували прапор, а він не потрапив у кадр на Олімпіаді

Субота, 14 серпня 2004, 17:46
Кандидат у президенти Віктор Янукович очолював колону українських спортсменів на відкритті Олімпійських ігр в Афінах у п'ятницю ввечері.

Про це повідомляє сайт Кабінету міністрів, хоча під час телетрансляції Янукович не потрапив у кадр.

Прапор України ніс плавець Денис Силант'єв, за ним, як каже прес-служба, ішли президент Національного олімпійського комітету Янукович, голова Держкомспорту Микола Костенко, шеф української олімпійської місії в Афінах Олександр Артем’єв.

Напередодні відкриття Янукович зустрівся зі спортсменами і тренерами української олімпійської збірної.

"Віктор Янукович знайшов час у своєму щільному графіку візиту до Афін, щоб особисто привітати атлетів з початком ХXVIII літніх Ігор безпосередньо у штабі української команди, що розташований на півдні олімпійського селища і носить назву "Кассіопея", - зазначає прес-служба Кабміну.

Головний тренер плавців Іван Сівак подякував Януковичу за "вагомий внесок у розвиток вітчизняного спорту з часу свого обрання на посаду президента Національного олімпійського комітету".

"Це наша велика перемога, що ви очолили НОК", - звернувся до Януковича чемпіон Ігор-2000 зі стендової стрільби одесит Микола Мільчев.

"Спасибі за те, що ви чудово організували роботу. Тут, в Олімпійському селищі, чітко працює наш штаб, і ми не маємо жодних проблем. Вся команда прагне перемог на аренах Афін", - додав він.

Атлети подарували Януковичу великий прапор НОК, на якому розписалися всі українські олімпійці.

Янукович побажав спортсменам вдалих стартів, максимального використання власних можливостей заради перемоги, високого командного духу.

"Сьогодні у вас непоганий настрій. Головне, щоб він залишався таким під час усіх Ігор. Для кожного з вас Олімпіада – це можливість довести свій професіоналізм, нагода зробити впевнений крок у майбутнє", - сказав Янукович.

"Втім, виступаючи на грані можливого, ви постійно повинні дбати про збереження свого здоров’я", - додав Янукович.

Журналістам Янукович відзначив, що Олімпійські ігри - це форум, на якому весь світ дає оцінку державі, відбувається перевірка на її конкурентноздатність.

Відповідаючи на запитання про те, чи можливе проведення Олімпіади в Україні, Янукович відповів: "Я – реаліст. Думаю, це можливо у майбутньому. Нині нам треба піднімати вітчизняний спорт, будувати арени, створювати належні умови для атлетів і тренерів".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування