Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка здивували знання Конституції водія Камазу, яким його хотіли злякати

Субота, 14 серпня 2004, 18:54
Кандидат в президенти Віктор Ющенко вважає спробою залякування інцидент з Камазом, який трапився у четвер на херсонській трасі.

Про це Ющенко сказав журналістам у Миколаївській області, де він перебуває у турі.

Ющенко зауважив, що його здивували юридичні знання водія, "простого колгоспника з Херсонщини", який відмовився показувати посвідчення охоронцям, пославшись при цьому на 63 статтю Конституції.

"Я переконаний, що це було залякування, але їм це не вдалося", - сказав Ющенко, слова якого передає його персональний сайт.

Він також нагадав, що Камаз фігурував у справі загибелі Чорновола в 1999 році, та Валерія Малєва, керівника Укрспецекспорту, у 2002.

"Використання Камазів у таких ситуаціях дає достатньо великий простір для маніпуляцій", - зазначив Ющенко. Він сказав, що не здивується, коли велосипедисти, яких начебто обганяв водій вантажівки, "виявляться членами якихось штабів".

Ющенко також підкреслив, що завдяки оперативним і професійним діям його охорони "міліція мала всі можливості, аби повністю з'ясувати на місці деталі пригоди".

"Проте міліцію чомусь не зацікавило те, що життю шістьох народних депутатів загрожувала небезпека", - зазначив Ющенко.

Ющенко звернув увагу на те, що міліція прибула на виклик майже миттєво, хоча дорожній інцидент відбувся далеко від населених пунктів.

У четвер увечері машину, за кермом якої був Віктор Ющенко, тричі пробував витіснити з дороги водій вантажівки. Після втручання охоронців кандидата в президенти водія затримали і передали міліції. Проте правохоронці відпустили затриманого, не взявши в нього свідчень та не провівши тест на алкоголь.

Пізніше МВС заявило, що люди, які супроводжували Ющенка, побили водія Камазу.

Читайте також:

Міліція звинувачує оточення Ющенка в побитті водія

ЮЩЕНКА НАМАГАЛИСЯ НАЛЯКАТИ КАМАЗОМ?


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування