Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу в Афінах перехопило подих. Потім він нагодував перших переможців

Неділя, 15 серпня 2004, 23:22
Кандидат в президенти, прем'єр і глава НОК Віктор Янукович у неділю дав у Афінах прийом, під час якого привітав українських спортсменів, що завоювали на Олімпіаді 2 золотих і одну бронзову медалі.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, разом із Януковичем спортсменів поздоровив президент Міжнародного олімпійського комітету Жак Рогге.

Також переможців привітали почесний президент МОК Хуан Антоніо Самаранч, президент Азербайджану Ільхам Алієв, принц Монако Альберт, а "також понад 100 політиків, бізнесменів та дипломатів".

На цьому ж прийомі спонсори олімпійської збірної України вручили українській плавчисі Яні Клочковій, яка на нинішній Олімпіади вдруге стала олімпійською чемпіонкою, автомобіль "Suzuki" та пообіцяли додаткові фінансові заохочування всім учасникам української збірної.

По завершенню прийому Яна Клочкова поділилася з журналістами, що стати чемпіоном вдруге набагато складніше, ніж вперше: "Набагато складніше утриматися на верхівці олімпійської слави, ніж її досягти".

Янукович повідомив журналістам про те, що під час запливу Клочкової знаходився на трибуні та вболівав за неї. "Коли вона почала трохи відставати, в мене перехопило подих, але, на щастя, все завершилося благополучно", - сказав Янукович.

Під час прийому Віктор Янукович провів зустрічі з Жаком Рогге та Хуаном Антоніо Самаранчем.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, в Афінах Янукович уже зустрівся з президентом Квасьнєвським: "Під час короткої, але дружньої і конструктивної зустрічі вони зійшлися поглядами на думці, що людей краще посилати на олімпіади, а не до військових конфліктів".

Також в Афінах Янукович планує зустрітися з 42 президентом США Джорджем Бушем-старшим.

Читайте також:

В УКРАЇНИ ВЖЕ ДВІ ЗОЛОТІ МЕДАЛІ НА ОЛІМПІАДІ

УКРАЇНА ВИГРАЛА ПЕРШУ ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ НА ОЛІМПІАДІ

Януковичу подарували прапор, а він не потрапив у кадр на Олімпіаді

Через греків Янукович зник з ефіру. Журналісти пишуть пояснення

"Посидимо як боги"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування