Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко зізнався у близькості до Симоненка і козаків

Понеділок, 16 серпня 2004, 10:42
Кандидат в президенти Віктор Ющенко заявляє, що його передвиборча програма частково співпадає із програмою комуністів Петра Симоненка.

"У соціальній частині мого плану дій справді немає істотних розбіжностей із програмою Симоненка", - заявив Віктор Ющенко у райцентрі Баштанка, що на Миколаївщині, де він перебуває із передвиборною поїздкою.

"Але в економічній частині ми з ним розходимося. Симоненко не знає, як заробити гроші, необхідні для реалізації соціальних програм, а ми знаємо і вміємо", - сказав Ющенко, пославшись на власний досвід роботи на чолі уряду.

Він пообіцяв, що його перші кроки на посаді президента "будуть адресовані бідній людині - вчителю, лікарю, молодій мамі, пенсіонеру, солдату та студенту", повідомляє персональний сайт Ющенка.

Протягом останніх днів у Миколаївській області Ющенко провів мітинги у Первомайську, Вознесенську, Баштанці, Новому Бузі, Новій Одесі та інших населених пунктах.

На площах і вулицях збиралося від 500 до 6 тисяч людей, повідомляє його сайт. "Зокрема в Баштанці послухати народного кандидата прийшов кожен п’ятий місцевий житель. А в Новому Бузі, не зважаючи на проблеми з транспортом, дехто долав пішки 5-7 кілометрів, аби добратися до райцентру".

"Я вдячний усім, хто залишив на кілька годин господарства, городи, пляжі і прийшов поспілкуватися зі мною і з моєю командою", – подякував Ющенко миколаївцям.

У Первомайську, де він був у суботу, на мітинг прийшли молодята. Ющенко привітав подружжя і побажав їм сімейної злагоди. А в селі Мигія кандидат у президенти взяв участь у Великій козацькій раді з козаками із Бого-Гордіївської Січі вільного козацтва.

Вони почастували його кулішем і благословили на добру путь усією Україною.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування