Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За Януковича грають люди Козака, Базилюка і ще кілька несвідомих

Понеділок, 16 серпня 2004, 11:30
Довірена особа Ющенка у загальнодержавному виборчому окрузі Микола Катеринчук повідомив, що у тервиборчкомі 101-го округу на Кіровоградщині нараховує близько 10 представників Януковича замість двох.

Про це повідомляє прес-служба центрального штабу Віктора Ющенка.

За словами Катеринчука, коли 14 серпня о десятій ранку розпочалося перше засідання тервиборчкому у 101-му виборчому окрузі, декілька його членів внесли пропозицію поіменно представити всіх членів комісії.

З цією метою всі учасники засідання мали встати, назватися і назвати прізвище кандидата, якого вони представляють.

Голова ТВК Раїса Савицька та більшість представників тервиборчкому підтримали цю пропозицію.

Під час "знайомства" виявилося, що кандидата Віктора Януковича в ТВК 101 виборчого округу представляють не два представника, як це передбачено законом, а близько десяти.

Так, представниками Януковича назвалися голова комісії Савицька, члени комісії Білуха, Марченко, Тарович, Козловська, Петренко, Граждан та Книш.

Член ТВК Демидов спочатку впевнено заявив, що він представляє Віктора Януковича, однак згодом заявив, що він є представником Базилюка.

Ще два члени комісії – Рєзнік та Сергеєв спочатку не змогли назвати прізвище кандидата, якого вони представляють, а потім повідомили, що вони представники Козака, однак так і не змогли назвати ім’я та по-батькові "їхнього" кандидата.

Ще один член комісії – Гальченко – не змогла остаточно назвати бодай прізвище кандидата, якого вона представляє в тервиборчкомі.

Коментуючи ситуацію, що склалася, Микола Катеринчук заявив, що у даному випадку порушено вимоги частини 3 статті 23 закону "Про вибори Президента України", який чітко обумовлює кількість представників одного кандидата в ТВК – максимум дві особи.

Читайте також:

Штаб Ющенка оголошує війну Януковичу

ЮЩЕНКУ НЕ ДАЛИ ЖОДНОЇ КОМІСІЇ В КРИМУ І ЗАПОРОЖЖІ

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування