Прихильники Януковича пішли гірськими стежками Ющенка

Понеділок, 16 серпня 2004, 14:46
У рамках передвиборної кампанії Віктора Януковича на кримських вершинах Демерджи, Ай-Петрі і Карадаг було встановлено малиновий прапор Партії регіонів.

Прапор підняли 48 членів спортклубу "Торнадо", шефство над яким веде Партія регіонів.

"Ми довели, що наш кандидат активно підтримує не тільки олімпійський рух в Україні, а також розвиток дитячого і юнацького спорту", - сказав голова спортклубу "Торнадо" Олександр Котляр.

Як повідомляє Дніпропетровський обком Партії регіонів, під час походу спортсмени відвідали Алушту, Гурзуф, Партеніт, Массандру, Ялту і Місхор.

Там пройшли їхні показові виступи по тхеквондо, а місцеві "регіонали" нагородили їх грамотами.

Нагадаємо, що нещодавно закінчився похід іншого кандидата в президенти Віктора Ющенка на гору Ай-Петрі в Криму, де була проведена екологічна акція "Очистимо Україну від бруду", а перед цим подібна акція була проведена в Карпатах на горі Говерла.

***

Про ще одну акцію Партії регіонів повідомляє її Луганське відділення – представники організації відвідали Донецький обком партії і як подарунок одержали квитки на матч "Шахтар"-"Брюгге".

У Донецьку пройшла нарада двох сусідніх організацій Партії регіонів.

Під час засідання керівники Донецького обкому партії Януковича "спростували твердження, що в результаті адміністративно-територіальної реформи України Луганськ утратить статус обласного центра і перетвориться в провінційне місто".

"По-перше, розмови про реформу поки залишаються лише розмовами, і не більше того. А по-друге, економічні показники, інвестиційна привабливість і індекси рівня життя деяких великих міст Донецької області можуть служити для Луганська гідним прикладом", - йдеться в повідомленні.

"І навряд чи хтось із простих луганчан став би заперечувати, якби їхнє місто стало таким же "провінційним", як, скажімо, Маріуполь, Краматорськ або Макіївка, де середня заробітна платня на порядок вище, ніж у Луганську. І це - при більш низьких споживчих цінах".

Як відомо, Донецький обком Партії регіонів очолює права рука Рината Ахметова Борис Колесников.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування