За президента Януковича через п`ять років Кучма стане легальним мільйонером?

Вівторок, 17 серпня 2004, 15:59
Кандидат в президенти прем'єр Віктор Янукович заявляє, що процес легалізації тіньових доходів в Україні розрахований на 5 років.

Як повідомила УНІАН прес-служба уряду, про це прем'єр сказав у Греції під час зустрічі з представниками грецької компанії "NESA Energy Holding (UK) Plc".

"Економічне зростання змушує нас шукати нові рішення. Я вбачаю резерви у легалізації тіньового капіталу. Цей процес розрахований на 5 років", - цитує прес-служба слова прем'єра.

Янукович переконаний, що нинішні темпи зростання української економіки можна утримати шляхом легалізації тіньового капіталу.

Прес-служба також повідомляє, що, на думку Януковича, процес легалізації передбачає лібералізацію податкової системи, податків фізичних і юридичних осіб.

“Ми також вважаємо, що настав той час, коли треба здійснити амністію доходів громадян, які зараз знаходяться в тіні”, - цитує прес-служба Януковича.

Як відомо, протягом останньої п'ятої сесії Верховна Рада розглянула два проекти закону про легалізацію тіньових доходів, однак не підтримала жодного з них. Крім того, у парламенті знаходиться проект закону, ініційований президентом Кучмою "Про легалізацію доходів фізичних осіб, з яких не сплачено податки, збори (обов'язкові платежі) до бюджетів та державних цільових фондів".

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування