Сусіди водія КамАЗу, який ледь не вбив Ющенка, пішли проти влади

Вівторок, 17 серпня 2004, 20:21
Жителі села Чулаковки, де мешкає водій КамАЗу – учасник інциденту з Віктором Ющенка, відмовилися підтримати запропоноване владою звернення з критикою Ющенка.

Про це у вівторок повідомила прес-служба центрального штабу Ющенка.

17 серпня в селі Чулаковка Голопристанського району Херсонщини відбулося віче, присвячене інциденту, коли КамАЗ тричі притискав автомобіль Ющенка до обочини зустрічної смуги, створював аварійну ситуацію та загрозу життю кандидата в президенти.

Спочатку віче проходило за запланованим сценарієм – громаді зачитали рішення пленуму Селянської партії із критикою Ющенка, потім слово узяв водій КамАЗа, який розповів “міліцейську” версію інциденту, яка різко відрізняється від версії інших очевидців інциденту.

Під час обговорення слово взяли представники херсонського штабу Ющенка, які супроводжували кандидата на Херсонщині й розповіли своє бачення конфлікту.

А коли керівник районної організації Селянської партії запропонував припинити обговорення і нарешті проголосувати за підтримку рішення пленуму, селяни рішуче відмовилися голосувати за цей документ.

"Жителі Чулаковки відмовилися голосувати за запропоновану резолюцію не тому, що вони не вірять своєму односельцю Льоні, а тому, що вони зовсім не вірять чинній владі і переконані, що чиновники нахабно використовують його, щоб роздмухувати цей конфлікт", - повідомляє прес-служба штабу "Нашої України".

При цьому селяни між собою дуже жаліли свого земляка, якого, за їхнім переконанням, влада використовує у своїх інтересах.

Доказів цьому жителі Чулаковки нарахували вдосталь – зокрема, Аверіна охороняють одразу три особи в штатському, які не випускають його з власної домівки і супроводжують його скрізь, навіть на шляху в лікарню, де водій перебуває на амбулаторному лікуванні.

Прецедентом стало і те, що прес-конференцію, присвячену інциденту із КамАЗом, провів генерал-майор міліції начальник обласного МВС Семків.

Хоча навіть журналісти, які працюють в кримінальній хроніці, не пам’ятають, щоб генерали з’являлися на прес-конференціях навіть після серійних убивств чи інших тяжких злочинах.

Читайте також:

Генпрокуратура вважає, що замах КамАЗом на Ющенка – це несерйозно

Ющенка здивували знання Конституції водія КамАЗа, яким його хотіли злякати

Міліція звинувачує оточення Ющенка в побитті водія

ЮЩЕНКА НАМАГАЛИСЯ НАЛЯКАТИ КАМАЗОМ?

Стеження за Ющенком: український вотергейт, якого не буде

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...