Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За Ющенка зібрано півтора мільйона підписів. Донецьк не відстав

Середа, 18 серпня 2004, 11:31
Cтаном на ранок 18 серпня на підтримку Віктора Ющенка зібрано понад 1,5 мільйона підписів.

Про це, за інформацією прес-служби
центрального виборчого штабу Ющенка, повідомив нардеп, заступник керівника штабу Павло Качур.

"Ми проводимо збір підписів у спосіб, який істотно відрізняється від способів деяких інших кандидатів", - сказав Качур. За його словами команда Ющенка не намагається виконати "план по валу".

"Наше головне завдання під час збору підписів – провести інвентаризацію виборчих дільниць, поспілкуватися з громадянами, донести основні тези програми нашого кандидата, побачити, хто є нашим прихильником, або навпаки – є переконаним прихильником іншого кандидата".

"Фактично, ми використовуємо збір підписів як можливість здійснювати агітаційну кампанію", - розповів Качур.

Тому, за словами заступника керівника центрального штабу, ющенківці "відмовилися від ідеї проводити масові збори підписів у наметах, а вирішили самим піти до людей, прийти до кожного дому, налагодити безпосередній контакт".

Качур нагадав, що команда Ющенка має позитивний досвід збору підписів, адже в грудні минулого року в Україні проводився збір підписів в рамках акції "Україні – народного президента" на підтримку прямих всенародних виборів президента.

"Тоді ми поставили завдання у стислі терміни зібрати максимальну кількість голосів, і, відповідно, збирали підписи у наметах", - сказав народний депутат.

Цього разу, за словами Качура, була обрана інша тактика, яка, хоч і повільніша за "наметову", однак дозволяє значно ефективніше спілкуватися з громадянами.

Парламентарій також повідомив, що акція збору підписів не припиниться навіть при подоланні двомільйонного рубежу.

Коментуючи регіональні особливості підписної кампанії, Павло Качур зазначив, що всі регіони держави представлені доволі рівномірно.

"Якщо відкинути буквально кілька областей, які мають певні особливості і трохи відстають від решти, то можна сказати, що загалом збір підписів відбувається доволі рівномірно і мобільно, включаючи і найчисельнішу – Донецьку – область", – заявив Качур.

Депутат вважає, що динаміка збору підписів є позитивною – щодня по Україні на підтримку Віктора Ющенка збирається близько 120 тисяч підписів.

Депутат виключає можливість того, що ЦВК "забракує" зібрані Ющенком підписи.

"Наші активісти працюють на чітко розподілених ділянках, що дозволяє легко перевірити достовірність їхньої праці. Наша технологія збору підписів – чистий підпис, чисті вибори, чиста перемога!" – сказав Качур.

Як раніше повідомляв штаб Віктора Януковича, на його підтримку зібрано понад 5 мільйонів підписів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...