Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На замовлення Томенка нарахували, що Янукович відстав на 10%

Середа, 18 серпня 2004, 11:53
Розрив у другому турі між кандидатами у президенти Ющенком і Януковичем становить 10 відсотків.

У другому турі Віктор Ющенко отримав би 38%, а його опонент Віктор Янукович – 28%. Проти обох проголосували б 7%. Відмовились брати участь у виборах 10%, вагалися відповісти – 17%.

Таким є результати соцопитування, проведеного "Українським демократичним колом" 6-13 серпня на замовлення Інституту політики, який очолює депутат з "Нашої України" Микола Томенко.

Згідно з соцопитуванням, у першому турі Ющенко отримав би 28%, а Янукович 21%. Третє місце посідає Петро Симоненко з 8%. За Олександра Мороза проголосують 6%, а Наталю Вітренко підтримали 3% опитаних.

Анатолій Кінах та Олександр Омельченко отримали б по 1%. Решта кандидатів отримали 0%, якщо дані подані із точністю до 1%. 21% опитаних вагалися з відповіддю.

Якби в бюлетені для голосування були тільки чотири кандидатури, Ющенко переміг би та отримав 31%. За Януковича голосували б 24% респондентів. Симоненко отримав би 9%, Мороз – 7%. Проти всіх проголосували б 5%. Вагалися з відповіддю 17% опитаних.

За місцем проживання всього опитано 1000 респондентів віком від 18 років. Можлива похибка вибірки не перевищує 4%. Вибіркова сукупність репрезентує доросле населення України й охоплює усі регіони країни.

"Українська правда"

Читайте також:

Ющенко переможе Януковича з розривом у 6% або 18%

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування