Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко просить не допомагати Януковичу

Середа, 18 серпня 2004, 12:27
Під час виборчої кампанії кандидату в президенти України Віктору Януковичу найбільше заважають "завзяті" адміністратори", які "бездумно вмикають адмінресурс".

Про це заявив керівник штабу Януковича Сергій Тігіпко, відповідаючи на запитання кіровоградського тижневика "Вісті-плюс" про те, що заважає в ході виборчої кампанії.

Як повідомили у прес-службі штабу, Тігіпко сказав: "Нам дуже заважають "завзяті" адміністратори, які понад усе бажають продемонструвати Віктору Януковичу свою лояльність".

"Вони, я сказав би, бездумно вмикають адмінресурс, що викликає у людей тільки протидію. Така допомога Януковичу не потрібна, бо вона спрацьовує проти нього", - сказав Тігіпко.

"На що розраховують, коли підписи на підтримку Януковича збираються за наказом, або ж силоміць людей збирають на мітинги?! Подібні дії дають зворотній ефект", - додав він.

На переконання Тігіпка, "є чимала кількість аргументів на користь Януковича: він – більш знаючий, більш організований, більш ефективний керівник, до того ж надзвичайно працездатний, має значний досвід у вирішенні державних питань".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...