Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Начштабу Соцпартії набридли комуністи, які "мочать" Мороза

Середа, 18 серпня 2004, 13:23
Керівник штабу Мороза Йосип Вінський пропонує організувати зустріч представників опозиційних кандидатів у президента, щоб зняти питання пропаганди один проти одного.

Вінський у своїй заяві зазначає, що на зустріч мають прийти ті політики, "які можуть відповідати за свої слова".

Начштабу Мороза пропонує "обговорити конкретні приклади контрпропаганди, спрямованої проти своїх союзників".

На думку Вінського, "ворожа агітація підриває саму ідею "чесних виборів" і координацію роботи опозиції по всій країні, вона об'єктивно працює на інтереси кандидата від влади".

Вінський висловлює "серйозну стурбованість, що штаби опозиційних кандидатів всупереч деклараціям поки що не налагодили повної координації своєї роботи".

"Непоодинокими є випадки, коли пропаганда деяких штабів спрямовується не стільки проти антинародного режиму, скільки проти своїх політичних союзників", йдеться у заяві.

"Особисто мене навіть по-людськи дивує, коли на всю країну оголошується про чесні вибори і об'єднання опозиції, а потім я бачу листівки, газети і теле- та радіопередачі, де СПУ поливають брудом особи, які пов'язані з іншими опозиційними силами", - заявляє Вінський.

Він нагадав, що вже наводив приклади таких подвійних стандартів з боку представників Віктора Ющенка.

Зараз Вінський заявляє про невідповідальність комуністів. Так, він вже "зробив спробу поговорити про ці питання" і з Аллою Александровською, заступником керівника виборчого штабу Симоненка.

"Петро Миколайович називає Олександра Мороза союзником і партнером, навіть пропонує у випадку перемоги посаду прем'єр-міністра. А в цей час за спиною лідера комуністів члени його команди поширюють інформацію, де соціалістів звинувачують у всіх смертних гріхах".

"Якщо опозиційні кандидати в президенти дійсно налаштовані заради перемоги над кандидатом від влади на координацію роботи штабів і спільний контроль за ходом голосування, систему якого запропонували соціалісти, то слід зняти ряд недоречних протиріч у нашій роботі", йдеться у заяві Вінського.

Як відомо, у липні Мороз підписав угоду про чесні вибори з Симоненком і Ющенком. Однак пізніше Вінський відмовився її реалізовувати з керівником виборчої кампанії Ющенка Зінченком та начальником його штаба Безсмертним через їх співпрацю з владою у минулому.

"Українська Правда"

Читайте також:

Чи не боїться Мороз одного ранку прокинутися членом СДПУ(о)?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування