Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко спіймав Тігіпка на зізнанні

Середа, 18 серпня 2004, 17:09
Керівник центрального виборчого штабу кандидата Віктора Януковича Сергій Тігіпко "де-факто визнав використання адміністративного ресурсу на користь провладного кандидата Януковича".

До такого висновку дійшов кандидат у президенти від Компартії Петро Симоненко, коментуючи висловлювання Тігіпка про те, що виборчої кампанії Януковича заважають "ініціативні адміністратори", що прагнуть продемонструвати прем'єр-міністру свою лояльність.

"Вони, я б сказав, бездумно включають адмінресурс, що викликає в людей тільки протидію. Така допомога Януковичу не потрібна, тому що вона працює проти нього", заявив голова штабу Януковича.

Такою заявою, цитує слова кандидата від КПУ Симоненко його прес-служба, Тігіпко "подав недвозначний сигнал знахабнілим від безкарності "ініціативним адміністраторам", що від них потрібна не ініціатива, а неухильне виконання вказівок "згори".

Центральний виборчий штаб Симоненка вимагає від Центвиборчкому "розглянути заяву Тігіпка відповідно до діючого законодавства і дати правову оцінку фактам адміністративного втручання у виборчий процес".

Українська правда

Читайте також:

Тігіпко просить не допомагати Януковичу"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...