Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мінкульт визнав, що канал Пінчука показав заборонену передачу

Середа, 18 серпня 2004, 18:10
Міністерство культури визнала забороненим для трансляції скандальний випуск телепередачі "Вікна" з Нагієвим", де йшлося про "лікування" українського акценту за допомоги орального сексу .

Цей випуск визнано таким, що "принижує і ображає націю за національною ознакою і тим самим розпалює міжетнічну расову ворожнечу" та він має бути "заборонений для транслювання на території України".

Таке рішення ухвалила експертна комісія з розповсюдження і демонстрування фільмів при Мінкульті.

Експерти відповіли на запит Нацради з телебачення і радіомовлення щодо правомірності показу в ефірі "Нового каналу" телепрограми "Вікна" з Нагієвим", повідомляє Українська народна партія із посиланням на заступника голови Нацради члена УНП Віталія Шевченка.

Шевченко повідомив, що інші випуски "Вікон" можуть транслюватися тільки після 23-ї години, оскільки програмі присвоєно індекс глядацької аудиторії "18".

Як відомо, у червні на "Новому каналі" було показано російську програму "Вікна", де одна із героїнь українського походження розповіла, що позбутися українського акценту їй допомогли регулярні заняття оральним сексом.

Після розголосу, якого набула в Україні ганебна телепередача, "Новий канал" приніс вибачення своїм глядачам на... своєму сайті та переніс трансляцію "Вікон" на більш пізній час.

"Новий канал" входить до медіа-холдингу Віктора Пінчука.

"Українська правда"

Читайте також:

Помиї з "Вікон"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування