Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко проти ідеї "Нашої України" розібратися з "бєспрєдєлом"

Четвер, 19 серпня 2004, 11:04
Кандидат в президенти, лідер Компартії Петро Симоненко не бачить необхідності скликання позачергової сесії Верховної Ради.

"Не треба збирати позачергову сесію, а треба не підкріплювати нинішню владу, яка вже фактично закінчилася", - заявив Симоненко "Інтерфакс-Україна".

Найважливішими питаннями для Верховної Ради на сьогоднішній день лідер комуністів вважає питання економічного і соціального плану, "а не виборчі процеси і проблеми Іраку".

"Ось буде сесія, і всі ці питання можна буде вирішити", - сказав він.

На запитання про хід виборчої кампанії лідер Компартії зазначив, що його штаб вже зібрав необхідну кількість підписів на його підтримку, однак поки що не здає їх в ЦВК, оскільки проводить надзвичайно ретельну перевірку зібраних підписів.

"Я розумію, що можу подати (в ЦВК) тільки 550 тис. підписів, а не 2 або 4 млн., і що частину з цих підписів може бути забраковано або відсіяно", - підкреслив він.

Основною технологією своєї виборчої кампанії Симоненко вважає зустрічі з людьми, в зв'язку з чим він до 31 жовтня планує "жити на колесах", відвідуючи всі регіони України.

Як повідомлялося, з ініціативою проведення позачергової сесії парламенту після 24 серпня виступив керівник виборчої кампанії Віктора Ющенка Олександр Зінченко. Цю ідею також підтримав сам кандидат в президенти Ющенко.

Необхідність позачергової сесії "нашоукраїнці" пояснювали зловживанням адмінресурсом з боку Януковича, а також стеженням за Ющенком, замахом на нього КамАЗом і обшуками на підприємствах члена фракції "Наша Україна" Давида Жванії.

Читайте також:

На День незалежності Зінченко ініціює позачергову сесію

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування