Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПРОТИ ЮЩЕНКА ВИПУСКАЮТЬ ЛІДЕРА ПРАЦЕЗДАТНИХ ІНВАЛІДІВ

Четвер, 19 серпня 2004, 13:40
Центральний штаб Віктора Ющенка попереджає про "чергову провокацію влади", спрямовану проти Ющенка.

"Для провладних телеканалів створуюється картинка: президент Асоціації працездатних інвалідів Журавко звинувачує Ющенка у оприлюдненні наперед неправдивої інформації", - повідомила "Українській правді" речник штабу Ющенка Тетяна Мокріді.

За її словами, у четвер Журавко провів прес-конференцію в УНІАН, там було продемонстровано відео зустрічі Ющенка з жителями міста Цюрупинська.

Мокріді пояснила, що під час цієї зустрічі Ющенку надійшла записка від громадян, у якій жителі повідомляли про тяжкий злочин, який сколихнув все місто. Ющенко під час мітингу зачитав зміст цієї записки.

У записці Ющенка питали, чи відомо йому про зґвалтовання 12-річної дівчинку, яка від отриманих травм згодом померла. В записках стверджувалося, що до цієї трагічної історії начебто причетний громадянин Журавко.

"Ющенко заявив, що йому нічого не відомо про цей інцидент, однак якщо у жителів міста є якісь факти щодо цього трагічного випадку, він готовий передати всі документи та свідчення в свою юридичну службу, щоб юристи вивчили надані акти і, якщо для цього будуть підстави, зробили офіційний запит до Генпрокуратури", - пояснила Мокріді.

"Багатотисячний мітинг у Цюрупинську дуже активно підтримав і схвально оцінив таку відповідь. Це свідчить про те, що ця трагедія сколихнула регіон і має значний резонанс", - додала вона.

Після таких відповідей Журавко почав телефонувати помічникам Ющенка і людям, які супроводжували його під час поїздки. "Цей громадянин вимагав, щоб Ющенко заявив, що він добре знає Журавка і не вірить в його причетність до подібних речей", - розповіла Мокріді.

"Помічники Ющенка відповіли Журавку, що в даному випадку журналісти та громадяни звернулися до Ющенка із запитанням, а він наголосив, що крапку в цьому питанні має поставити слідство, а політик може лише передати факти до органів слідства".

Після всього цього у четвер Журавко зібрав прес-конференцію, щоб вимагати від Ющенка спростування інформації, яку він зачитав на мітингу.

За словами Мокріді, штаб не виключає, що створений інформпривід для дискредитації Ющенка на телеканалах, підконтрольних владі.

Вона закликала журналістів при підготовці відеосюжетів також оприлюднити коментарі і сторони Ющенка.

Як відомо, останні тижні телеканали УТ-1, "Інтер" і "1+1", підконтрольні Медведчуку, щоденно повідомляють негативну інформацію про Ющенка: про застосування сили до міліціонера, який слідкував за Ющенком, про побиття водія КамАЗу, який намагався зіштовхнути Ющенка в кювет, про обшуки у фірмах Давида Жванії та про спрямування до суду кримінальної справи проти директора "Ленінської кузні", яка належить Петру Порошенку.

"Українська Правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування