Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС поки відмовляється визнати, що за Гонгадзе стежили

Четвер, 19 серпня 2004, 15:27
У МВС України є ще тиждень до закінчення терміну службового розслідування на предмет визнання факту стеження за українським журналістом Георгієм Гонгадзе.

Про це повідомив в четвер заступник міністра внутрішніх справ України Микола Любар.

За його словами, по закінченню службового розслідування МВС передасть його матеріали до Генпрокуратури України "без будь-яких власних коментарів для ЗМІ".

"Було стеження за Гонгадзе або не було - висновок буде робити тільки Генпрокуратура, вивчивши наші матеріали", - додав заступник міністра.

У середині липня Генеральна прокуратура України направила до МВС лист з вимогою провести службове розслідування для з'ясування причин стеження за журналістом Гонгадзе.

МВС планувало завершити службове розслідування протягом місяця. Як повідомив в липні перший заступник міністра внутрішніх справ України Михайло Корнієнко, "предметом розслідування будуть всі обставини, які стосуються ніби зовнішнього стеження за Гонгадзе".

Слідчі дії, зі слів Корнієнка, проводитися не будуть, оскільки службове розслідування передбачає тільки опитування посадових осіб, службовців, а також перевірку документів. Керівником робочої групи з проведення службового розслідування призначений заступник міністра внутрішніх справ Станіслав Нікитенко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування