Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МІЛІЦІОНЕРА, ЯКИЙ СТЕЖИВ ЗА ЮЩЕНКОМ – СТРУС МОЗКУ

Четвер, 19 серпня 2004, 17:28
Прокуратура Криму порушила карну справу за фактом побиття співробітника міліції, який негласно стежив за Віктором Ющенком на плато Ай-Петрі в Криму.

Про це на прес-конференції в Симферополі заявив перший заступник прокурора автономії Віктор Галюк, повідомляє радіо "Свобода".

Віктор Галюк заявив, що негласне спостереження, яке кримська міліція вела за кандидатом у президенти, було правомірним і проходило в рамках заходів з його охорони.

Водночас він повідомив, що через спротив представників штабу Ющенка, прокуратура не може допитати співробітників його охорони, які були присутні при інциденті.

За словами Галюка, міліціонер зі струсом мозку госпіталізований до симферопольської лікарні, він показує, що зазнав нападу з боку осіб в оранжевих футболках.

Прес-секретар Віктора Ющенка Ірина Геращенко, коментуючи цю заяву кримської прокуратури, назвала її "цинізмом вищого ступня", який перекладає усе "з хворої голови на здорову" і кидає тінь на правоохоронні органи.

Загалом же лідер "Нашої України" висловив задоволення своїм туром по Криму, про що повідомляє персональний сайт Ющенка.

Ющенко сказав, що в Криму про нього "ходять дуже багато міфів", тому "довелося стукати до серця кожного кримчанина, аби розвіювати ці міфи і пояснювати свою позицію".

На прохання місцевих жителів, народний кандидат спілкувався з ними російською мовою.

Серед населених пунктів, які відвідав Віктор Ющенко, були Керч, Євпаторія, Феодосія, Гвардійське, Щолкіно, Роздільне, Старий Крим та інші.

У Керчі і Євпаторії народного кандидата підтримували піснями Олег Скрипка і гурт "ВВ". Своїми виступами кримчан вітали також народні артисти Дмитро Гнатюк і Анатолій Паламаренко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування