Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко обіцяє перемогу Януковича за 10 мільйонів

Четвер, 19 серпня 2004, 18:00
Сергій Тігіпко, керівник виборчого штабу Януковича назвав Петра Симоненка, Олександра Мороза і Віктора Ющенка основними і реальними конкурентами Януковича в передвиборних перегонах.

Виступаючи в Донецьку, Тігіпко відзначив, що "до всіх треба ставитися з повагою і уважно вивчати, що кажуть, реально політично конкурувати".

Тігіпко повідомив, що у виборчий фонд кандидата Януковича вже зібрано 6,5 мільйонів гривень, але вся його передвиборна кампанія обійдеться в 10 мільйонів.

"Всі говорять про прозорість, а ніхто не сказав, звідки гроші на кампанію. А кампанії вже, ми бачимо, розгортаються ого які, і грошенята на них збираються теж неабиякі", - додав він.

Проте Тігіпко не знає, скільки вже витрачено коштів на передвиборну агітацію кандидата Януковича.

"Скільки витрачено на агітацію - цифр конкретних не знаю, але в 10 млн. грн. всю кампанію ми впишемо", - відзначив він. "Зараз витрачено поки що не багато", - підсумував керівник Центрального штабу.

Тігіпко також пообіцяв, що пенсії в Україні й надалі зростатимуть.

"Результати економічного зростання вже починають потроху відбиватися на рівні пенсійного забезпечення. Збільшення пенсій на 30 гривень – це тільки початок. За першим кроком будуть зроблені наступні. Перш за все – щодо збільшення найменших за розміром пенсій", - додав Тігіпко.

За словами Тігіпка, "вже найближчим часом пенсіонери матимуть змогу переконатись, що пенсійне забезпечення – постійно у полі уваги нашого кандидата і його команди".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування