Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма виніс догану Марчуку і доручив Медведчуку проконтролювати Януковича

Четвер, 19 серпня 2004, 19:07
Президент Леонід Кучма звільнив першого заступника міністра оборони Олександра Олійника та оголосив догану міністру Євгену Марчуку.

Такі рішення Кучма ухвалив через "край незадовільне здійснення заходів щодо демілітаризації, екологічного оздоровлення та подальшого розвитку зони Балаклавської бухти".

Як повідомляє прес-служба Кучми, його доручення щодо Балаклавської бухти було підписано ще 4 червня 2003 року.

Тепер, як виявив Кучма, "основні фонди та майно розформованих військових частин, які розташовані уздовж узбережжя Балаклавської бухти, повністю не звільнено, а вивільнене майно передається комерційним структурам для здійснення підприємницької діяльності".

"В зоні Балаклавської бухти продовжують працювати екологічно небезпечні виробництва", - також ідеться в указі Кучми.

"Кабінетом Міністрів не вжито дієвих заходів до своєчасного виконання завдань з демілітаризації зони Балаклавської бухти, не забезпечується належний контроль за виконанням центральними та місцевими органами виконавчої влади поставлених завдань, не здійснено фінансування з Держбюджету демілітаризації Балаклавської бухти".

Крім Марчука догани також висловлено Анатолію Федяєву – заступнику міністра промполітики, Дмитру Парфененку - заступнику голови Фонду держмайна України,
Анатолію Даниленку - голові Держкомітету земельних ресурсів.

Кучма доручив "звернути увагу Кабінету міністрів на недостатній рівень контролю за виконанням доручень президента, необхідний рівень координації діяльності центральних і місцевих органів виконавчої влади".

Контроль за виконанням цього указу покладено на главу адміністрації президента Медведчука.

У поточному році Марчуку уже висловлювалася догана в зв'язку із вибухами на складах у Запорізькій області.

"Українська Правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування