Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко попросив американських сенаторів про допомогу

П'ятниця, 20 серпня 2004, 10:46
Кандидат в президенти Віктор Ющенко під час зустрічі з сенаторами США висловився за максимальну кількість міжнародних спостерігачів під час виборів.

"Для України залишається актуальною тема міжнародних спостерігачів. 460 - це надто мало навіть для того, щоб робити належний моніторинг ходу голосування у день самих виборів", - заявив Ющенко журналістам після зустрічі.

Ющенко підкреслив, що слід залучити "міжнародних спостерігачів перш за все від європейських структур, зокрема ОБСЄ, особливо країн-партнерів, країн, де значна частина населення володіє українською і російською мовами".

Тема українських виборів була однією з головних у розмові кандидата у президенти із сенаторами.

"Безумовно, ми говорили про страшні і брудні вибори, яких, за словами президента, чекає Україна", - сказав Ющенко.

"Обговорювали, що саме повинна зробити міжнародна громадськість, зокрема європейські політичні кола, аби не допустити фальсифікацій", - додав він.

Зустріч Ющенка з делегацією сенаторів на чолі з республіканцем Джоном МакКейном відбулася у четвер у Ялті, повідомляє персональний сайт лідера "Нашої України".

У середу на прес-конференції в Києві сенатори попередили про можливі санкції щодо України у разі проведення нечесних виборів президента.

Читайте також:

Сенатори США хочуть бачити не тільки бігборди Януковича. Інакше не візьмуть в СОТ і НАТО

Сенатори США зрозуміли, що з Кучмою в Україні стало краще

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування