Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція думає, що "пахан" вшанував "паханчика". Заступник Медведчука - що Білоконь береже правопорядок

П'ятниця, 20 серпня 2004, 12:58
Нардеп з "Нашої України" Володимир Стретович стверджує, що президент Леонід Кучма присвоює зірки за те, за що в нормальній країні звільняють.

Так він прокоментував указ Кучми про присвоєння звання генерал-полковника міліції міністру МВС Миколі Білоконю, повідомляє прес-служба штабу Ющенка.

"В демократичній державі президент би відкликав міністра та зробив би йому виволочку за те, що його відомство здійснює протиправні дії. А в нас, за те що ти порушуєш Закон, тебе ще вшановують і винагороджують", - сказав Стретович.

"Тому що це бандитська держава, головний пахан вшановує маленьких "паханчинків", які допомагають йому утриматися", - заявив Стретович.

"Звичайно, рішення голови держави не обговорюються, але дуже дивно, що при такому низькому фаховому підході працівники отримують звання генерал-полковника", - сказав також Стретович.

Він також зауважив, що цей указ співпав з рядом негативних подій, що відбулися під час передвиборчої президентської кампанії. "Події ці так чи інакше пов’язані з Міністерством внутрішніх справ", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба нагадала події, які передували указу: "Це, перш за все, незаконне стеження за кандидатом у президенти Ющенком співробітниками МВС".

"Не кращим чином МВС характеризує і те, що кримінальну справу було порушено не проти співробітників МВС, які діяли незаконно, а за фактом нібито їх побиття охороною Ющенка".

"Також не на користь МВС говорить і перекривлення обставин ДТП, що сталося на херсонській трасі, коли водій КамАЗа тричі намагався викинути автомобіль Ющенка в кювет", - йдеться у повідомленні.

***

Водночас заступник глави адміністрації президента Василь Базів не зміг пояснити журналістам, яке формулювання присвоєння Білоконю звання.

"Я думаю, що це визнання факту належного рівня правопорядку в державі", - сказав Базів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...