Заступник Медведчука помилився, коли хотів покритикувати ідею Ющенка

П'ятниця, 20 серпня 2004, 13:28
Адміністрація президента не бачить підстав про проведення позачергової сесії парламенту, як того вимагає кандидат в президенти Віктор Ющенко.

Як повідомив на брифінгу заступник глави АП Василь Базів, вимоги провести позачергову сесію містять "логіку передвиборчих технологій".

"В історії України було два прецеденти проведення позачергових сесій: проголошення держави України та внесення змін до Конституції", - сказав Базів, маючи на увазі події 1991 та 2004 років.

"Тепер будь-яких передумов такого рівня немає", - додав Базів.

Базів, який є також керівником головного аналітичного управління АП, зробив помилку під час виступу перед журналістами – як відомо, позачергову сесію також скликали в серпні 1996 року.

Коли Базіва попросили прокоментувати останні події навколо Віктора Ющенка, заступник глави АП сказав: "Мені як громадянину не імпонує, коли здають нерви, починаються істерики, коли фермера звинувачують, що він кіллер".

Як відомо, штаб Ющенка заявив про спробу залякати лідера "Нашої України", коли його автомобіль водій КамАЗа, який працює на фермерському господарстві, кілька разів намагався зіштовхнути в кювет.

"Якщо в кожному фермері вбачати ледь не бен Ладена, то я не думаю, що це сприятиме зростанню рейтингу", - додав Базів.

"Не той час, коли треба робити із себе героя, якого переслідують. Це було актуально в 1989-90 роках, коли боролися за Україну, іти проти режиму було дійсно небезпечно", - додав Базів.

"Українська Правда"

Читайте також:

На День незалежності Зінченко ініціює позачергову сесію

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...