Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник Медведчука не каже чітко, чи може Кучма не визнати вибори

П'ятниця, 20 серпня 2004, 13:51
В адміністрації президента не коментують підозри про невизнання виборів президента, водночас вважають можливим ухвалення змін до Конституції між 1 і 2 турами виборів.

На брифінгу в п'ятницю заступник глави АП Василь Базів сказав, що невизнання виборів – "це компетенція судової гілки влади".

Але при цьому Базів додав: "Моя особиста думка – і президент України, і суспільство в цілому, його рівень самосвідомості політичної культури не дозволять будь-кому заволодіти президентською посадою незаконним шляхом".

Як відомо, у останньому "Дзеркалі тижня" був оприлюднений можливий сценарій збереження влади Кучми шляхом визнання виборів президента недійсними.

Говорячи про ідею уповноваженого Януковича Степана Гавриша провести політреформу між першим і другим турами виборів, Базів сказав: "Все може трапитися".

Водночас він назвав це "особистою думкою" Гавриша.

"Конституційний процес буде продовжуватися до виборів, і дай Бог його завершити", - сказав Базів.

На прохання прокоментувати, чи хоче президент Кучма стати прем'єр-міністром після жовтня 2004, Базів сказав: "Некоректне питання".

На питання, чи можлива відставка Кучми 24 серпня із передачею влади Януковичу за "російським сценарієм", Базів назвав автора цієї версії "людиною дотепною, веселою, з буйною фантазією".

Як відомо, про це першим повідомив депутат-соціаліст Юрій Луценко.

"Українська Правда"

Читайте також:

Гавриш: політреформу проголосують між 1-м і 2-м туром

Читайте також статтю в "Дзеркалі тижня":

Законна інтрига

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування