Образа не дозволяє АП пояснити, чи збирав Бакай гроші на Баден-Баден для Кучми

П'ятниця, 20 серпня 2004, 21:03
Адміністрація президента не коментує твердження, що за лікування та відпочинок Леоніда Кучми в Баден-Бадені платили українські губернатори та міністри із тіньових доходів.

Заступника глави АП Василь Базів у п'ятницю відмовився коментувати слова екс-офіцера охорони посольства України в Берліні Валерія Кравченка.

Як відомо, той заявив, що чиновники, які приїхали разом із президентом до Баден-Бадену, перераховували гроші за лікування Кучми на фірму "ZH", якою володіє керівник Держуправління справами Ігор Бакай.

"Коментувати заяви цієї людини (генерала Кравченка) – це оскверняти будинок, в якому ми знаходимося", - сказав Базів на брифінгу в адміністрації президента.

"У радянські часи таких людей не коментували, а вчиняли... інакше", - додав Базів. Як відомо, Кравченко став перебіжчиком, відмовившись повернутися до України після того, як він заявив про вимоги керівництва СБУ слідкувати за опозицією за кордоном.

"Чи можливе таке, щоб уряд Великої Британії коментував заяви (шпигуна) Філбі?", - запитав Базів.

Він також стверджує, що "лікування і здоров'я президента – ця тема вичерпана". "Здоров'я президента у відмінному стані", - додав Базів.

"Українська Правда"

Читайте також:

Кравченко розвідав: за відпочинок Кучми в Баден-Бадені губернатори платили… Бакаю


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News