У Зінченка буде своє радіо

Субота, 21 серпня 2004, 17:01
На початку вересня в Києві почне працювати новий проект Олександра Зінченка – розмовне радіо на частоті столичного "НАРТу" (70.40МГц) під позивним "Чесна хвиля".

Як повідомила "Телекритика" із посиланням на сайт "Світ радіо", ведучим блоку програм працюватиме Данило Яневський.

Менеджери наполягають на тому, що нове радіо має бути без дитячих голосів, тому до роботи в ефірі залучатимуть тільки досвідчених спеціалістів.

Планується, що радіо в прямому ефірі висвітлюватиме важливі події дня.

Цими днями закінчується двотижневий період тестового мовлення і на початку вересня радіостанція планує розпочати повноцінне мовлення і промо-кампанію.

Радіостанція планує скласти конкуренцію радіо "Ера" на терені розмовного радіо.

Новинкою стануть читання в ефірі радіостанції. Як повідомила "Телекритика", йдеться про політичні чи літературні читання, які створюватимуть тло, контекст подій, про які йтиметься в ефірі радіостанції.

Наприклад, радіостанція подає уривки із твору "Марка Твена" "Як мене обирали губернатором штату Нью-Йорк". Ці читання присвячені виборчому процесу.

Менеджери збираються залучати до співпраці інші проекти. Так, в ефірі "НАРТу" стартувала радіоверсія телепрограми про вибори медіа-центру "Кандидат".

"Нарт" існує з 1997-го року і відновив мовлення у середині липня 2004-го після дворічної перерви, змінивши власника. Цього місяці радіостанція розширила зону мовлення, вийшовши на трансляцію через супутник.

Радіостанція транслюється, крім Києва, в Одесі та Харкові - ці три частоти дісталися новим власником від попередників (основним власником ТРК був Володимир Цендровський).

Головним редактором "НАРТу" став Кирило Булкін.

Олександр Зінченко є керівником виборчої кампанії Вактора Ющенка.

Читайте також:

Зінченко: 26 листопада – це дата, яка почала розводити мене і Медведчука


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування