Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович роздає по 3 обіцянки на день

Субота, 21 серпня 2004, 18:09
Вiктор Янукович обіцяє вже в 2005 роцi удвічі збiльшити розмiр мiнiмальної пенсiї, найблыжчим часом ввести страхову медицину та створити зону вільної торгівлі із Росією до вступу в СОТ.

Всі ці передвиборчі обіцянки Янукович оголосив в суботу у Києвi на урочистих зборах ветеранiв уряду України у зв'язку із Днем незалежностi України в оновленому клубi Кабiнету мiнiстрiв.

Розмір мінімальної пенсії зараз становить 137 грн. Янукович обіцяє підвищити її до мiнiмального прожиткового рiвня для непрацездатних громадян, що складає 284,69 грн.

Прем'єр наголосив, що у урядiв є можливостi для такого підвищення.

Він також висловився за "негайне створення страхової медицини", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як пояснив Янукович, у найближчi двi-три роки Кабiнет мiнiстрiв збирається збiльшити видатки бюджету до 120 млрд. грн з нинiшнiх 70 млрд. грн., що дозволить на 100% профiнансувати сферу охорони здоров'я.

За його словами, "всi працездатнi платитимуть податки, а витрати на страхову медицину тих, у кого такої можливостi немає, на 100% профiнансує бюджет".

Торкаючись зовнішньоекономічних проблем, Янукович заявив, що Українi необхiдно створити зону вiльної торгiвлi з Росiєю до того, як обидвi країни вступлять у Свiтову органiзацiю торгiвлi (СОТ).

Ранiше уряд України заявляв про плани вступити в СОТ до кiнця 2004 року. Низка українських експертiв вважає, що процес створення Єдиного економiчного простору України, Росiї, Бiлорусi i Казахстану уповiльнить вступ України в СОТ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування