Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АГІТАТОР ЗА ЮЩЕНКА ВЧИНИВ АКТ САМОСПАЛЕННЯ

Субота, 21 серпня 2004, 23:14
Житомирський штаб Ющенка повідомляє про акт самоспалення одного із агітаторів за лідера "Нашої України".

У штабі зазначили, що в суботу житель села Зеремля Баранівського району Житомирської області Алік Асланов "облився бензином і спалив себе перед приміщенням районної прокуратури".

За словами керівника штабу Ющенка на Житомирщині нардепа Павла Жебрівського, на це людина пішла після того, як голова райдержадміністрації почав вимагати припинити агітувати за Ющенка як умову виділення комбайну.

Жебрівський розповів переісторію: Асланову "місцеве сільгосппідприємство заборгувало три тисячі гривень і не збиралося повертати цей борг".

"Мало того, за свідченням дружини потерпілого, керівник підприємства відмовився виділити своєму працівнику комбайн для обмолоту збіжжя в рахунок боргу і став вимагати 600 гривень оплати", - зазначив Жебрівський.

"Асланов звернувся до голови райдержадміністрації Василя Дикого. І отримав брутальну відповідь, що йому дадуть комбайн лише після того, коли він припинить збирати підписи і агітувати за кандидата в президенти України Віктора Ющенка".

"Правдошукач пішов до районної прокуратури, але прокурора не застав, після чого позичив 10 гривень і, купивши на них бензин, вчинив привселюдний акт самоспалення".

"Цинізм та жорстокість влади вже переходить всі межі людського терпіння. Адже поділ громадян за політичними переконаннями та доведення їх до самознищення – це геноцид проти власного народу", - підсумував Жебрівський.

За його словами, Асланов перебуває у критичному стані в лікарні, він є батьком п’ятьох дітей.

"Українська Правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування