Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Януковича влаштувала у Дніпропетровську провокацію проти Ющенка?

Неділя, 22 серпня 2004, 14:40
Мітинг Віктора Ющенка в Дніпропетровську супроводжувався провокацією з боку людей, одягнутих у футболки з надписом "Партія регіонів".

Близько 10 підлітків в кінці мітингу розгорнули траспаранти із надписами "Уряд Януковича - реальність, амбіції Ющенка - міф", "Ми бачимо Україну щасливою, а не по-ющенківськи галасливою", "Америка не може дати собі ради, а Ющенко поклони б'є їхній владі".

Ця група також спробувала заглушити виступ Ющенка дудінням у футбольні дудки, на що лідер "Нашої України" відповів: "Дуй краще і підніми плакат вище, бо тобі заплатили за дві з половиною години".

Після цього Ющенко відбув на мітинг до іншого населеного пункту - Верхньодніпровська, а розважати глядачів залишився співак Дмитро Гнатюк, який прибув разом із лідером "Нашої України".

Потім до цієї групи підійшли учасники мітингу, які спробували вирвати транспаранти у підлітків. Між ними відбулася сутичка – прихильники Ющенка та Януковича почали штовхатися, - однак їх відділили один від одного кілька представників міліції.

Учасник мітингу кремезної статури зірвав із держаків одного з траспарантів полотнище і порвав його. Інші траспаранти також були пошкоджені.

Потім ще деякий час між учасниками мітигу та підлітками у футболках Партії регіонів тривала словесна перепалка.

Загалом мітинг у Дніпропетровську був нетривалий. На нього зібрались близько 4 тисяч людей.

В своєму виступі Ющенко торкнувся теми російської мови та підвищення пенсій і заплат, а Юлія Тимошенко закликала не вірити центральним телеканалам, підконтрольним олігархам.

Ющенко прибув до Дніпропетровська фірмовим експресом "Київ-Дніпропетроськ" у вагоні 2 класу. У вагоні він спілкувався з іншими пасажирами та спав, оскільки напередодні пізно вночі повернувся з Полтавщини.

На вокзалі Ющенка зустрічала Тимошенко, яка готувала заходи на Дніпропетровщині.

"Українська правда", Дніпропетровськ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування