Тимошенко будуватиме фортеці

Неділя, 22 серпня 2004, 19:04
Юлія Тимошенко закликає виборців не віриті в поширену думку про фальсифікацію виборів та неможливість перемоги Віктора Ющенка.

"На кожній виборчиій дільниці буде створено команду з людей, які не зрадять. Я особисто відповідаю по Дніпропетровській, Донецькій, Луганській та інших областях, щоб кожна виборча дільниця перетворилаяся на фортецю", сказала Тимошенко на мітингу в місті Вільногірськ Дніпропетровщини.

На іншому мітінгу у Верхньодніпровську Тимошенко сказала бильш конкретно: "На кожній дільниці ми матимемо 12 міцних людей, які не зрадять".

Тимошенко закликала виборців записатися у спостерігачі та стати добровільними агітаторами.

Під час туру Дніпропетровською областю Тимошенко описувала негатив, який матиме Україна в разі перемоги Януковича. "Якщо Янукович прийде на президента, це станеться на десятки років, вся Україна стане як в Донецьку, де всі підприємці обкладені данню, починаючи від кіоскера. Там ніхто слова критичного сказати не може. Всі бояться!"

Тимошенко також пояснювала виборцям технології маніпуляції громадською думкою. "Генпрокурор Васильєв - ставленник Донецьких. Глава СБУ - людина СДПУ(о). Керівник МВС - людіна, яка кілька років носила портфель за Медведчуком. Вони формують бруд про опозицію і транслюють по своїх телеканалах. Бо политіків вбивають не кулею, а інформацією".

Ющенко, який першим виступав на мітингах, акцентував увагу на приховуванні урядом Януковича грошей і розігрування владою розподіла України на схід і захід. "Більш східного політіка ніж я немає - я народився в 40 км від кордону з Росією", сказав Ющенко.

На питання одного з учасників мітінгу, де взяти гроші на лікування, Ющенко сказав так: "5 млрд, які вкрали при приватизації Криворіжсталі за нижчою ціною зятем Кучми - це гроші, які вкрали у вас".

У неділю Ющенко відвідав 4 мітінга на Дніпропетровщині, стільки ж планує провести в понеділок. У поїздці його супроводжують народні артисти Дмитро Гнатюк та Анатолій Панамаренко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування