Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СИЛОВИКИ ПОГРОЖУЮТЬ ОПОЗИЦІЇ

Неділя, 22 серпня 2004, 19:52
Влада не піддасться на провокації та шантаж опозиції, і вживатиме превентивних заходів.

Про це йдеться у спільній заяві Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ, поширеній прес-службою президента України.

Останнім часом, зазначається у заяві, у правоохоронних органів "з’явилося чимало матеріалів про те, що у деяких штабах опозиції вже зараз готуються різноманітні небезпечні провокаційні заходи з метою дестабілізаціі ситуації в країні, починаючи з Дня незалежності України".

"Водночас з боку деяких представників опозиції з’явилися заяви про те, що у разі їх поразки на майбутніх виборах, вони закликатимуть населення України до висловлення протесту в самих крайніх формах – до повстання. Вже сьогодні для проведення цих акцій створюються спеціальні групи", - продовжується у заяві.

У зв’язку з цим правоохоронні органи зазначають: "Слід зі всією відвертістю і прямотою заявити, всі ці дії, заклики і загрози - небезпечні для суспільства, нашого внутрішнього миру і мають наслідком покарання відповідно до законів України".

"Прагнення додати президентській кампанії не просто скандальний, а екстремістський характер свідчить про політичне банкрутство цих осіб і очолюваних ними політичних сил", - продовжують силовики.

На переконання Генпрокуратури, СБУ та МВС, "заклики і плани цих екстремістських сил – це мова доведеного до абсурду популізму і підбурювання". "Це шантаж влади. З історії і сучасності ми добре знаємо, до яких тяжких наслідків це може призвести", - йдеться у заяві.

"Вважаємо своїм обов'язком заявити, що конституційна влада України у жодному випадку не піддастся на провокації і шантаж. Ми повні рішучості попередити авантюри, які затіваються в штабах опозиції", - вказують силовики.

"Превентивні заходи будуть вжиті негайно, гласно, адекватно ситуації і в повній відповідності із законами", - підкреслюється у заяві.

"Український народ може бути упевнений: спокій, внутрішній мир і стабільність будуть забезпечені", - закінчується заява.


"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування