Тимошенко не боїться силовиків, а Ющенко - паханів

Понеділок, 23 серпня 2004, 17:28
Попри попередження силовиків щодо готовності опозиції до акцій непокори, учасник коаліції за Ющенка Юлія Тимошенко знову обіцяє народне повстання в разі фальсифікації виборів.

"Якщо влада піде на фальсифікації, ми почнемо велике народне повстання. І ми переможемо, бо в нас що, кров холодніша ніж в грузинів?", заявила Тимошенко на мітингу в Павлограді, де вона перебуває разом з Ющенком.

Тимошенко також сказала, що поки що за існуючих умов опозиція не може протистояти владі в парламенті. "Що я можу зробити із своїми 20 депутатами? Мене тіпає від того, коли ухвалюється черговий закон проти народу! Ми починаємо блокувати трибуну, а по телебаченню кажуть, що ми руйнуємо парламент! А його треба було вже з лиця землі стерти за такі рішення".

Під час зустрічі з виборцями Ющенко пообіцяв, що "ніколи пахани не будуть керувати на цій землі".

"Коли Віктор Пінчук каже, що немає ризниці між Ющенком і Януковичем, то я хочу сказати, що я в тюрмі не сидів. У нас у владі, якщо маєш одну судимість, то можеш претендувати на адміністрацію президента, а якщо дві - то на вищі посади".

Мітинг опозицїї в Павлограді зібрав понад 3 тисячи людей, хоча в деяких державних установах оголосили рабочий день (по всій Україні у звязку з Днем незалежності понеділок оголошено вихідним - УП).

Мітинг супроводжувався нечисленним пікетом з людей, які називали себе представниками Партії регіонів і молодіжної організації "Трудової України".

Вони тримали плакати: "Трудовики - за Януковича!", "Західний Донбас порожняк не гонить!", "Андреич, поделись своими трудовыми миллиардами!", "Так, Ющенко президент США", "Юля, почему ты не с народом? ".


Коментуючи останній транспарант, Тимошенко сказала: "Да я готова життя покласти, щоб побачити перемогу у другому турі, яка принесе благополуччя нашому народу! "

А на плакат "Трудовики - за Януковича", вона нагадала, що "Трудова Україна" – це фракція Пінчука у парламенті. "Але де його трудові мозолі на руках?", риторично запитала вона.

"Українська правда"

Читайте також:

СИЛОВИКИ ПОГРОЖУЮТЬ ОПОЗИЦІЇ

ЮЩЕНКО НЕ ГОТУВАВ ПРОВОКАЦІЇ І ВИМАГАЄ ВІДСТАВКИ ВАСИЛЬЄВА, БІЛОКОНЯ, СМЕШКА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування