Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецький осередок партії за Януковича буде підтримувати Ющенка

Вівторок, 24 серпня 2004, 15:56
Донецький облосередок партії Всеукраїнське об’єднання лівих "Справедливість" відмовився виконувати рішення з'їзду про підтримку Януковича та заявив про підтримку Ющенка.

Таке рішення облосередок ухвалив 22 серпня на позачерговій конференції у Краматорську, повідомляє прес-служба центрального штабу Ющенка.

Учасники конференції проголосували за саморозпуск обласної організації й створення на її основі Донецького обласного осередку громадської організації "За Україну! За Ющенка!".

Обласний осередок ВОЛ "Справедливість" нараховував понад 7,5 тисяч членів. Партію ВОЛ "Справедливість" очолює керівник Держкомінформу Іван Чиж.

У своєму виступі голова ради обласної "Справедливості" Віктор Прилепський заявив, що вони ще до початку виборчої кампанії письмово звернулися до проводу партії "із вимогою не підтримувати Віктора Януковича".

"Ми живемо у цьому регіоні, і бачимо на що спроможна та команда, яка сьогодні намагається прийти до влади. Це кримінальне суспільство, у якому порушують закони та Конституцію".

"Ті заяви та обіцянки, які сьогодні роздає Віктор Янукович, ми чули і під час парламентських виборів, і під час виборів в обласну раду. Проте виконані вони так і не були", – сказав Прилепський.

Він також нагадав про соціальні контракти, які підписувалися з мешканцями області два роки тому під час парламентських виборів блоком "За єдину Україну", "жоден із пунктів яких так і не був реалізований".

За словами Прилепського, подібні рішення про підтримку Ющенка планують прийняти також місцеві осередки партії у Кіровоградській, Запорізькій та Харківській областях.

У якості гостей на конференції були присутні представники організації ВОЛ "Справедливість" із Павлограда Дніпропетровської області, які також висловилися за підтримку Ющенка на своїй конференції, що відбулася 19 серпня.

Павлоградський осередок "Справедливості" висловив недовіру лідеру партії Івану Чижу. Вони не оголошували про саморозпуск, однак заявили про створення міської організації "За Україну! За Ющенка!"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...