Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук оголошує мобілізацію для того, щоб не віддати владу

Середа, 25 серпня 2004, 11:17
Голова адміністрації президента України та лідер СДПУ(О) Віктор Медведчук вважає запорукою стабільності у незалежній Україні утримання політичного керівництва в руках представників центристських кіл.

Про це йдеться у його зверненні до однодумців з нагоди Дня Незалежності, розміщеному на сайті СДПУ(о)

У вітанні Медведчук відзначає, що "цього року наша країна відзначає День незалежності в умовах економічного зростання, яке поступово набирає дедалі більших темпів".

"СДПУ(О), як чільна складова урядової коаліції, має належні права пишатись своїм внеском у довгоочікуване й, можна сказати, вистраждане нашим народом одужання економіки", - додає він.

"Найбільш важливою запорукою збереження позитивних соціально-економічних зрушень та загальної стабільності у незалежній Україні лишається утримання політичного керівництва в руках представників центристських кіл. Розв’язання цього завдання потребує рішучої мобілізації наших сил під час президентської кампанії", - говориться у зверненні Медведчука.

Він закликав однодумців "не послабляти активності, спрямованої на запровадження політичної демократії, проведення докорінної реформи політичної системи".

"Певен, що спільними й наполегливими зусиллями ми здобудемо перемогу в ім’я утвердження в незалежній Україні гуманістичного суспільства, в якому свобода однієї людини перетвориться на умову свободи інших; в якому забезпечуватиметься рівність можливостей і життєвих шансів; в якому демократія буде утверджена в політичному та економічному житті", - говориться у вітанні Медведчука.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування