Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича розмалювали. Ющенко?

Середа, 25 серпня 2004, 13:37
Вночі з 24 на 25 серпня у Львові було облито фарбою три біг-борди з рекламою Віктора Януковича.

Про це повідомив "Контекст медіа" керівник прес-служби Львівського обласного виборчого штабу Віктора Януковича Юрій Кріль, інформує "КуПол".

Також, за його словами, у Львові невідомі розповсюджують агітматеріали "брудного змісту" на адресу Януковича.

Кріль заявив, що наразі вони ще не можуть нікого звинувачувати і цією справою займаються правоохоронці.

Водночас штаб Януковича на Львівщині також розповсюдив заяву, де заявляє, що "Наша Україна" порушує норми християнської та суспільної моралі, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

"Більш ніж за два місяці до президентських виборів у деяких кандидатів у президенти України, схоже, здають нерви і їхня передвиборча діяльність уже сьогодні позначається непослідовністю та лицемірством", - говориться в заяві.

"Кандидати та їхні штаби, котрі голосно ратували за чесні та прозорі вибори, сьогодні порушують не лише задекларовані ними кілька тижнів тому принципи, а й норми християнської та суспільної моралі", - зазначає регіональний штаб Януковича.

"Вершиною політичного та людського цинізму став випадок, котрий трапився у святий для кожного українця день 24 серпня у Яворові, що на Львівщині", - говориться в заяві регштабу Януковича.

За їх словами, група близьких соратників Ющенка, зокрема його довірена особа Василь Пазеняк, керівник Яворівського районного виборчого штабу Ющенка Володимир Сичак та отець-декан Яворівського деканату УГКЦ Роман Піта, "публічно вчинивши дебош, фактично зірвали святкування Дня незалежності у райцентрі".

Львівський облштаб Януковича вважає такі дії "аморальними і такими, що сіють розбрат, ненависть, нетерпимість серед людей" і закликає усіх кандидатів вести свої передвиборчі кампанії "чесно та неуклінно дотримуючись норм виборчого законодавства, християнської та суспільної моралі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування