Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко поїхав далі з Тимошенко. А Мороз обіцяє план, де "чистими" будуть лише Кучма і Кінах

Середа, 25 серпня 2004, 16:56
У середу Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко продовжили спільний агітаційний тур на Рівненьщині.

"Головне завдання мого туру - відвідати невеликі міста та селища, куди як правило, політики не доїжджають", - сказав Ющенко у Рівному, про що повідомляє його персональний сайт.

Ющенко також додав, що планує провести також фінальний тур по всіх обласних центрах України і пообіцяв приїхати до Рівного ще раз.

Тур Півднем України, що закінчився напередодні, Ющенко оцінює на п'ять балів із п'яти. За його словами, ще рік тому південні регіони були інші.

"За цей час опозицією зроблено тут дуже багато, проведена велика робота. Це засвідчують мітинги та зустрічі. Це вже інша публіка", - додав лідер "Нашої України".

"Тепер ці люди розуміють, між ким ідуть вибори. Вони вже ставлять серйозні запитання, вміють читати звернення президента і прем'єр-міністра між рядками", - наголосив Ющенко.

До Рівного Віктор Ющенка приїхав після виступу на мітингу в Костополі. Там послухати його прийшло понад сім тисяч людей, зазначає сайт Ющенка.

***

Тим часом інший кандидат у президенти Олександр Мороз у середу відвідує Львів. На прес-конференції Мороз сказав, що не вірить, що Кучма добровільно передасть управління державою у чужі руки.

"Добре знаючи Леоніда Даниловича впродовж чималого відрізку часу, я не уявляю його в ситуації, щоб він сказав "я добровільно складаю свої повноваження". Це фантастика", - сказав Мороз, про що повідомляє Західна інформаційна корпорація.

"Кучма боїться за свою шкуру. Боїться, що наступник, навіть ним рекомендований, прийшовши до влади, притягне його до криміналу. Потрібно зробити все необхідне, щоб у бюлетенях до другого туру були внесені два прізвища "Ющенко і Мороз", – додав лідер СПУ.

Присутній на прес-конференції соратник Мороза Юрій Луценко пообіцяв 1 вересня оприлюднить анотацію до плану, за яким мають бути дискредитовані всі лідери опозиції

"Це анотація до плану щодо невизнання виборів дійсними, під час яких має бути дискредитовано всіх лідерів опозиції. "Чистими" залишиться діючий президент і Анатолій Кінах", - сказав Луценко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування