Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК дасть гроші на голосування за кордоном тільки для 200 000 виборців

Середа, 25 серпня 2004, 18:34
На організацію і проведення голосування на грядущих президентських виборах на дільницях за кордоном буде витрачено 700 тис. грн.

Кошторис витрат на підготовку і проведення виборів для потреб дільничих виборчкомів окремого зарубіжного виборчого округу затвердив Центрвиборчком на засіданні в середу.

Згідно з кошторисом, Міністерством закордонних справ, зокрема, буде виділено 80 тис. грн. на купівлю канцелярських і малоцінних предметів, 160 тис. грн. - на оплату транспортних послуг і утримання транспортних засобів, 45 тис. грн. - на оренду і 75 тис. грн. - на оплату послуг зв'язку.

На оплату відряджень з доставки матеріалів до виборчих дільниць, організованих в закордонних установах, буде виділено 140 тис. грн.

На складання списків виборців, а також виготовлення запрошень виборцям взяти участь в голосуванні буде виділено по 15 тис. грн., на розміщення інформації в ЗМІ - 55 тис. грн.

Кошторис складений з розрахунку, що усього буде створено 118 закордонних виборчих дільниць. Очікується, що в голосуванні за межами України візьмуть участь 214,347 тис. виборців.

В той же час, за підрахунками опозиційних політиків, за кордоном перебувають 7 мільйонів українців.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування