Влада скаржиться на геббельсівську брехню про Омельченка

Середа, 25 серпня 2004, 19:54
Київська міська адміністрація заявляє, що розповсюджені в Києві 24 серпня листівки з інформацією про плани перенести столицю України в Донецьк є фальшивими.

Про це говориться в заяві, поширеній прес-службою КМДА у середу.

Листівка, начебто підписана Київським міським головою, "інформувала киян про плани деяких деструктивних сил перенести столицю з Києва до Донецька та запевнення не допустити цього".

"За задумом її авторів, фальшивка мала, очевидно, розпалити ворожнечу між кандидатами на посаду Президента України, які представляють вищеназвані регіони та посіяти неприязнь між Києвом і Донецьком", - говориться в заяві.

Прес-служба заявляє, що виготовлення та поширення даної листівки має всі ознаки злочину, і закликає правоохоронні органи знайти авторів даної "фальшивки" і дати "відповідну оцінку їхнім протизаконним діям".

В заяві також зазначається, що "провокації проти київського міського голови давно вже нікого не дивують".

"Відомо також, що для дискредитації Олександра Омельченка його запеклі опоненти використовують суто шулерські методи, не гребуючи підступними витівками та відвертою брехнею геббельсівського штибу", - говориться в ній.

Фальшивку, яку розповсюджували у Києві під час святкування Дня Незалежності прес-служба називає черговим підтвердженням цього.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...