Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Замість Омельченка троєщинських пікетників заспокоїла адміністрація ринку

Четвер, 26 серпня 2004, 00:00
Пікет торговців із Троєщинського ринку перед будинком Київської міськадміністрації завершився після того, як засновники цієї торговельної території повідомили, що через 2 години копія протоколу засідання комісії, на якому було ухвалене рішення про поновлення роботи ринку, буде вивішена на його воротах.

Тим часом, заступник директора ТОВ "Ринок-1", що фактично є адміністрацією Троєщинського ринку, Сергій Алісіменко повідомив журналістам, що його компанія дійсно має плани побудувати на цій території великий торгівельно-розважальний центр.

Однак про терміни будівництва він говорити відмовився, відзначивши, що проект ще вимагає доопрацювання.

Раныше київський міський голова Олександр Омельченко закликав працівників Троєщинського ринку, що пікетують в четвер мерію, приступити до роботи і зайняти свої робочі місця.

Вийшовши до учасників пікету, Омельченко сказав, що спеціальна комісія з розслідування причин вибухів на Троєщинському ринку ухвалила рішення про відкриття ринку.

При цьому із засновниками ринку і роботодавцями досягнуто домовленості про те, що до 6 вересня будуть виконані всі розпорядження щодо виявлених порушень, насамперед, з пожежної безпеки, санітарного стану і цивільної оборони території.

За словами мера, Троєщинський ринок працюватиме в нормальному режимі: з 7 години ранку до 6 години вечора, після чого година дається на закриття, і з 7 години вечора до 7 ранку адміністрація ринку має забезпечити роботу всіх служб по виконанню розпоряджень.

Мер також зазначив, що міськадміністрація проведе семінари для керівництва всіх ринків столиці, на яких буде обговорено проблеми, що виникли на ринку на Троєщині.

Разом з тим, учасники мітингу перед Київміськадміністрацією не прислухалися до заклику мера і не поспішають розходитися. Час від часу вони скандують "До-ку-мент!",вимагаючи офіційного дозволу на відкриття ринку.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Під час акції протесту на Троєщині загинуло двоє осіб

Через акції протесту в Києві утворилася величезна пробка. Мешканці Троєщини йдуть додому пішки

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування