На Чернігівщині роздають вітання Ющенка Кучмі з подяками

Четвер, 26 серпня 2004, 14:38
На Чернігівщині з’явилися фальшиві листівки від імені Віктора Ющенка, в яких він начебто схвалює дії президента Кучми.

Як повідомив прес-центру НРУ голова Чернігівської обласної організації Віктор Лабазов, в останні 2-3 дні на Чернігівщині, зокрема, на Прилуччині з’явилося безліч листівок нібито від імені Ющенка "Слово і діло".

На листівці зображено профілі Ющенка та чинного президента Кучми. В тексті листівки наводиться привітання Ющенка Кучмі з нагоди 66-річчя останнього.

Зокрема, Ющенко нібито зазначає: "Леоніде Даниловичу, це Ваша заслуга, що відбувається розквіт демократії в Україні, що Ви дали благополуччя нашому народові".

Лабазов зазначив, що 25 серпня активісти Руху зафіксували машину "Жигулі", пасажири якої розкидали ці листівки, записали номер машини та повідомили місцеві органи СБУ.

Раніше представниками харківського штабу Віктора Ющенка було вилучено листівки провокаційного змісту. Листівки підписані виборчим штабом Віктора Ющенко носили відкрито підбурюючий антиросійський характер.

"Ця "продукція" розповсюджувалась групою людей, що їхали бойкотувати зустріч із народним депутатом Анатолієм Матвієнком" – повідомив керівник харківського штабу Ющенка Анатолій Кваша.

Також 26 серпня за ініціативи Чернігівської облорганізації Народного Руху за підтримки УНП, блоку Тимошенко та Соцпартії відбулося пікетування Прилуцької райдержадміністрації. Загалом участь у пікетуванні взяло близько 200 прилуччан.

Пікетувальники тримали гасла "Володимире Горяйнов, (голова Прилуцької райдержадміністрації) краще збирай урожай, а не рожай підписи за Януковича!", "Геть штаб Януковича з райдержадміністрації!", "Петра Яценка до відповідальності!" тощо.

Голова Чернігівського Руху зазначив, що є чимало фактів, коли працівники Прилуцької райдержадміністрації роз’їжджають по селам, збирають людей і лякають, що якщо вони не голосуватимуть за Януковича, то не отримуватимуть пенсій, їм відріжуть газ, не будуватимуть дороги тощо.

Учасники пікету ухвалили резолюцію із закликом припинити агітацію за Януковича в райдержадміністрації та притягнути до відповідальності працівників держадміністрації, винних у порушенні Закону.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...