Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Народ боїться Януковича, бо він донецький, визнав Тігіпко

Четвер, 26 серпня 2004, 19:09
Сергій Тігіпко, керівник виборчого штабу Януковича, закликає не критикувати його кандидата, а порівняти показники ефективності з урядом Ющенка.

Таку думку Тігіпко висловив в інтерв'ю дніпропетровській газеті "Зоря" на прохання назвати основні аргументи "проти", які найчастіше висувають опоненти Януковича, та аргументи "за", які найбільше імпонують самому Тігіпку.

"Найбільший недолік Віктора Януковича в очах його опонентів – приналежність до влади. Їх надзвичайно дратує обставина, що наш кандидат є діючим прем’єр-міністром", - сказав Тігіпко, інформує прес-служба штабу Януковича.

При цьому він нагадав, що сам Ющенко свого часу був прем’єром, Віктор Пинзеник – віце-прем’єром, Юрій Єхануров – першим віце-прем’єром, Геннадій Удовенко – міністром закордонних справ, Юрій Костенко та Іван Заєць – міністрами екології, Юлія Тимошенко – віце-прем'єром, Євген Червоненко – головою Держрезерву.

"Тож, гадаю, не варто звинувачувати один одного у приналежності до влади. Краще порівняти ефективність цієї влади – тоді й зараз. Порівняння буде не на користь опонентів. Вони це знають, тому й дратуються", - заявив він.

Друга вада Януковича, на думку Тігіпка, донецьке походження.

"Тільки й розмов про те, що якісь "донецькі" претендують на якійсь бізнес чи підприємства. Мовляв, уже зараз відбувається перерозподіл".

"Ми почали розбиратись з кожним таким випадком, і виявлялось, що місцеві спритники намагались провести свою "операцію", лякаючи "донецькими", - заявив керівник штабу Януковича.

Серед якостей Януковича, які йому імпонують, Тігіпко назвав "діловитість та конкретність".

"Із початку року заробітна платня вчителів зросла на 58%. Буквально вчора відбулося чергове підвищення – на 15,8% . Зростають студентські стипендії. Підвищуються пенсії. Побачили, що найменших пенсій підвищення торкнулося незначно, додали ще 30 гривень. Зараз готується чергове підвищення", - сказав Тігіпко.

"Ось, вочевидь, основне, чим має у першу чергу опікуватись прем’єр-міністр: відшуковувати резерви й допомагати тим, хто найбільш цього потребує. Ця налаштованість на допомогу – риса характеру, а не передвиборчий "хід". Вона обов’язково спрацює й у перспективі", - зазначив він.

"Тому у мене немає жодних сумнівів: якщо Янукович сказав, що за 2-3 роки підвищить зарплату лікарям та вчителям у 2-3 рази, то так воно й буде", - заявив Тігіпко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування