Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах поскаржиться Кучмі, а ющенківцям небезпечно вигулювати собак

П'ятниця, 27 серпня 2004, 11:43

Федерація роботодавців, очолювана кандидатом у президенти Анатолієм Кінахом, занепокоєна посиленням тиску на підприємства в зв'язку з президентською виборчою кампанією.

Про це Кінах заявив у четвер, повідомляють "Українські новини".

"Нас хвилює, що в зв'язку з гострою політичною ситуацією в зв'язку з виборами президента були випадки адміністративного, силового, фіскального тиску на підприємства, що у результаті мали не тільки збитки, але й втрачали можливість ефективної роботи", - сказав Кінах.

За словами Кінаха, є випадки, коли окремі виконавці на місцях починають спроби тиску на підприємства для того, щоб змусити поставити підпис за кандидата або сформувати своє ставлення до нього.

Кінах зазначив, що його сила намагається не допустити такого тиску і вирішити це питання на рівні президента Кучми.

Кінах також сказав, що в зв'язку з фактами фіскального тиску на підприємства в нього відбулася зустріч з керівником Державної податкової адміністрації Федором Ярошенком, у результаті якої були домовлено про створення спільних робочих груп для рішення конфліктних питань.

Раніше про адміністративний тиск не раз заявляв штаб кандидата у президенти Віктора Ющенка.

***

27 серпня в під'їзді житлового будинку по вул. Лісового 48, в Конотопі було скоєно напад на заступника керівника Конотопського штабу Віктора Ющенка Марка Іванова, повідомляє прес-служба штабу кандидата

Невідомий знаходився у під’їзді, між 3-м та 4-м поверхом, чекав поки Іванов заведе після вигулу собаку і йтиме на роботу. Коли заступник штабу спускався сходами, нападник завдав йому удар металевим предметом по голові.

Зараз Іванов знаходився в центральній лікарні. За словами голови ХДС Володимира Стретовича міліція, яка знаходиться в 400 метрах, не їхала півгодини. Марк Іванов є пенсіонером правоохоронних органів та членом ХДС.

Перед виходом на пенсію він працював начальником райвідділу міліції Липової Долини в Сумській області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...