Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТІГІПКО ПІДСВІДОМО ВИЗНАЄ ФАЛЬСИФІКАЦІЮ НА КОРИСТЬ ЯНУКОВИЧА?

П'ятниця, 27 серпня 2004, 12:13
Керівник виборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко вважає проведення 31 жовтня екзот-полів та паралельного підрахунку голосів технологією впливу на громадян.

"Насправді (альтернативний підрахунок голосів) є ще однією технологією забезпечення голосів", - заявив Тігіпко.

"Всі ці екзіт-поли (опитування громадян на виході з дільниці) є звичайнісінькою спробою вплинути на громадську свідомість", - додав начштабу Януковича.

За словами Тигіпка, на езкіт-поли та паралельний підрахунок голосів "особливо покладаються, коли кортить поставити під сумнів результати виборів".

"Саме так нещодавно відбувалося у Венесуелі, де опозиція, посилаючись саме на дані екзіт-полів, називала результати референдуму про довіру президенту Уго Чавесу шахраюванням", - додав Тігіпко.

"Все це викликало масові заворушення, що спричинили людські жертви. Цікаво, що згодом міжнародні спостерігачі підтвердили, що не мають ніяких підстав не довіряти результатам цього референдуму", - сказав Тигіпко, слова якого наводить прес-служба штабу Януковича.

Як відомо, проведення екзот-полів та паралельного підрахунку голосів є загальноприйнятою практикою. Якщо вибори не фальсифікуються, то показники екзот-полів, паралельного підрахунку і офіційні результати майже не відрізняються.

Про намір провести паралельний підрахунок голосів на виборах президента заявили Ющенко і Мороз. Крім цього, низка найавторитетніших соціологічних служб будуть проводити найбільший за історію України 50-тисячний екзіт-пол.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування