Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко повісив на Ющенка ще й самоспалення

П'ятниця, 27 серпня 2004, 14:56
Керівник виборчого штабу Віктора Януковича Сергій Тігіпко вважає, що агітатор за Ющенка вчинив спробу самоспалення через те, що місцевий штаб не виплатив йому зарплату.

Про це він заявив відповідаючи на запитання журналістів про закиди з боку опонентів під час прямого ефіру на 5-му каналі, повідомляє сайт Януковича.

"Виявляється, Алік Асланов з Житомирщини, який підпалив себе, обливши бензином, насправді просив у керівника обласного штабу Віктора Ющенка Жебрівського, щоб той заплатив йому за два місяці роботи агітатором. А коли той відмовив, себе підпалив", - сказав Тігіпко.

"У тому, що сталося, звинувачують владу. Що ж, це стає характерним для кампанії наших опонентів – валити з хворої голови на здорову", - додав він.

За його словами, "шукачі політичної сенсації просто використовують цю біду на свою користь", що Тігіпко вважає "відвертим цинізмом".

В той же час керівник штаб Ющенка на Житомирщині Павло Жебрівський, коментуючи цю заяву Тігіпка, назвав її "брутальною брехнею".

За його словами, він уперше побачив Асламова "уже на дві третини спаленим на лікарняному ліжку". Жебрівський додав, агітаторів на Житомирщині у них понад 8 тисяч і він не може знати особисто кожного.

Він також заявив, що штаб Ющенка не виплачує зарплати агітаторам, оскільки робота ведеться на добровільних засадах.

"По-третє, факт самопідпалу з політичних причин підтверджено поясненнями, які Алік Асламов, прийшовши до свідомості, написав власноручно. Окрім цього, політичні мотиви письмово підтверджені дружиною потерпілого та свідками трагедії. І ці документи обласний штаб Ющенка має в своєму розпорядженні", - сказав Жебрівський.

Він додав, що регіональний штаб Ющенка робить усе можливе, щоб врятувати життя Асламова.

Жебрівський заявив, що у зв’язку "з наклепом, що поширив Тігіпко", він готує подання до суду про захист честі та гідності.

Він також порадив керівникові Нацбанку дбати про власну репутацію, а "не займатися брудними політичними інтригами та провокаціями".

Читайте також:

Самоспалення агітатора за Ющенка: спроба відновити події


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування