Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гавриш готовий утирати Ющенку носа

П'ятниця, 27 серпня 2004, 15:26
Опозиція будує президентську виборчу кампанію на негативі, готуючись до реваншу на парламентських виборах.

Про це заявив у п'ятницю уповноважений представник Януковича у ЦВК Степан Гавриш.

"Розуміючи неминучість програшу на виборах 2004 року, опозиція готується до реваншу на виборах 2006 року", - сказав Гавриш.

На його думку, Янукович будує свою виборчу кампанію на позитиві, тоді як його основний конкурент Ющенко – переважно на негативі.

Саме цим, переконаний Гавриш, пояснюється подана Ющенком велика кількість скарг щодо порушень ведення кампанії з боку кандидата від влади, жодна з яких не була задоволена.

Гавриш назвав "політичним сутяжництвом" таку тактику, оскільки, на його думку, "реальних підстав для цих скарг не було".

"Віктор Янукович діє максимально в рамках закону, політична команда Віктора Ющенка часто цей закон порушує, про що свідчать численні звернення громадян", - сказав Гавриш.

Своєю метою як представника Януковича у ЦВК Гавриш назвав "забезпечення легітимності, правової прозорості виборчої кампанії Януковича".

"До цього часу нам це вдавалося робити", - додав Гавриш, зауваживши, що зараз "жодної скарги до ЦВК щодо використання адміністративного ресурсу немає".

Разом з тим, Гавриш визнав, що у кампанії Ющенка "є один позитив – це віра в перемогу, яка постійно ініціюється оточенням кандидата". "Це ми поважаємо, і хотіли би це перейняти", - додав він.

На думку Гавриша, дискусія з боку опонентів влади часто ведеться з "високим рівнем політичної цинічної амбіції".

Зі свого боку, вважає Гавриш, табір Януковича ставиться до основного конкурента їхнього кандидата з повагою.

На його думку, Ющенко "є одним із найбільш демократичних лідерів у цій країні". "І я робив би усе, щоб в нього не було навіть нежиті", - додав Гавриш.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування