Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб Ющенка судитиметься з УТ-1 за "застереження" про дружину-американку

П'ятниця, 27 серпня 2004, 15:42
Перший заступник керівника центрального виборчого штабу кандидата в президенти Віктора Ющенка Ігор Гринів заявляє про намір подати до суду на телеканали, що демонструють рекламні ролики, що дискредитують його кандидата.

Про це Гринів заявив у п'ятницю в Києві в ході прес-конференції, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Для наочної демонстрації були продемонстровані деякі рекламні ролики кандидатів у президенти. "Ці кандидати використовуються для дискредитації кандидата (Ющенка).

Ми подаємо до суду у зв'язку з поширенням недостовірної інформації, і телеканали повинні будуть надати нам відповідний ефірний час для її спростування. "Чорний піар" є специфікою цієї кампанії. Ми доведемо справу до суду, хоча до закінчення виборів нам це не вдасться", - сказав він.

Разом з тим, перший заступник керівника виборчого штабу не назвав, на які саме телекомпанії і коли будуть подані судові позови.

Як відомо, на УТ-1 політична реклама Ющенка демонструється в одному блоці з роликами кандидатів Яковенка й Козака. Блок розбито підзаголовками "застереження" (агітація Козака) та "позиція" (агітація Яковенка).

Ролики двох останніх фактично є дискредитацією Ющенка. Зокрема, кандидат Козак нагадує про небезпеку американського громадянства дружини Ющенка Катерини. В агітації Яковенко заявляє, що люди, що брали участь у висуванні Ющенка на Співочому полі 4 липня одержали більше, ніж ми в сталеливарних цехах. Після чого починається реклама Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...