МІЛІЦІЯ ОБІЦЯЄ ЗАСТОСОВУВАТИ СИЛУ, ЯКЩО ПОЧНЕТЬСЯ ГРУЗИНСЬКИЙ ВАРІАНТ

П'ятниця, 27 серпня 2004, 18:24
Міністерство внутрішніх справ обіцяє не допустити зміни політичної влади шляхом акцій громадянської непокори після виборів президента.

"В Україні не буде варіанту грузинського", - заявив журналістам перший заступник міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко.

З його слів, зараз в Україні дійсно поширюються заклики вийти на масові демонстрації на знак протесту після виборів президента.

Корнієнко запевнив, що міліція не допустить громадянського перевороту, і в разі потреби застосує силу, щоб його зупинити.

"Нас не даремно називають силовими органами. Якщо виникне необхідність у тому, щоб застосувати закон, будьте впевнені, ми його застосуємо, і ніщо нас не зупинить", - сказав Корнієнко.

"Ніяка критика, або, вірніше, ніякого політиканства", - додав він.

Як повідомлялося, 22 серпня Служба безпеки, Генеральна прокуратура і Міністерство внутрішніх заявили про плани опозиції організувати масштабний протест у разі її поразки на виборах президента, а також дестабілізувати ситуацію в країні після 24 серпня.

Крім того, зі слів правоохоронців, з боку деяких представників опозиції з'явилися заяви про те, що у разі програшу на майбутніх виборах вони закликатимуть населення України до вираження протесту в крайніх формах - аж до повстання.

Вибори президента заплановані на 31 жовтня.

"Українські новини"

Читайте також:

СИЛОВИКИ ПОГРОЖУЮТЬ ОПОЗИЦІЇ

ЮЩЕНКО НЕ ГОТУВАВ ПРОВОКАЦІЇ І ВИМАГАЄ ВІДСТАВКИ ВАСИЛЬЄВА, БІЛОКОНЯ, СМЕШКА

Янукович відчуває близьку революцію

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування