Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз обіцяє, що Ахметову буде краще при ньому, ніж при Януковичі

П'ятниця, 27 серпня 2004, 19:37
Довірена особа кандидата у президенти Мороза Юрій Луценко вважає, що якщо на виборах переможе лідер СПУ, "донецькі" підприємства будуть працювати ще краще.

Про це він сказав на прес-конференції, яка відбулася в Донецьку, повідомляє сайт "Остров".

"Невже Скудар (депутат, колишній керівник Новокраматорського заводу) не буде працювати при президентові Морозі нормально?", - звернувся соціаліст до журналістів з риторичним запитанням.

"Невже Бойко (депутат, колишній керівник Маріупольського меткомбинату) не буде працювати ще краще, звільнившись від відомих усім проблем валового монополізму Донецької області. Невже Звягільський (депутат, колишній директор шахти ім. Засядька) не працюватиме нормально...", - продовжив Луценко.

Він же сам і відповів на запитання: "У принципі, господарники, які сьогодні уміють працювати - вони можуть працювати і будуть краще працювати, якщо над ними не буде тяжіти другий тіньовий податок і вся система монопольного придушення ініціативи, яка, на жаль, почала свій шлях з Донецька на всю Україну".

Луценко сказав, що ці його слова стосуються не лише керівників "старої гвардії". "І нову можна назвати. Можна говорити про "Конті", можна говорити про інших", - додав депутат-соціаліст.

Як відомо, підприємство "Конті", яке згадав Луценко, належить Ринату Ахметову.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування